Extractul din muguri de Catina fortifica imunitatea

catina

Catina alba(Hippophae rhamnoides) este un arbust  cu un areal de mare de raspandire. Este o specie foarte  rezistenta, care creste  pana la 5000 m, iar proprietatile terapeutice ale fructelor sunt mentinute si in conditii de ger.

Este un remediu natural 100% si are numeroase indicatii terapeutice. Fortifica imunitatea crescand rezistenta organismului in fata racelilor si gripei.

Se administreaza In prevenirea anemiilor , infectiilor respiratorii , avitaminoze, in perioade de convalescenta, la copiii cu lipsa poftei de mincare, sau in orice situatii care agreseaza organismul prin socuri fizice si psihice. Fiind un excelent tonic nervos Catina alba este ideala in starile de dezechilibre psihice.

Ce contion fructele de catina? Substanta uscata, zaharoza,proteine, vitamine( continut foarte mare de vitamina C, A, B1, B2, B6, B9, E, K, P) , acizi grasi esentiali (omega 3, omega 6, omega 9) , microelemente ca magneziu, potasiu, fosfor, calciu, fier si sodiu.

Extract din muguri de catina

Extractul gemoterapic se obtine prin macerarea catinei in solutie hidrogliceroalcoolica  a mugurilor de Catina.

Extractul din muguri de CatinaHippophae rhamnoides MG=D1 are organotropism la nivelul sistemului imunitar si al sistemului nervos. Prin continutul si complexitatea vitaminelor, Catina tonifica organismul, indeparteaza starea de oboseala, de slabiciune, creste puterea de aparare nespecifica a organismului împotriva bolilor. Este un tratament util in tratamentul infectiilor virale si bacteriene ale tractului respirator , la adulti cat si la copii.

Se administreaza câte 25-50 picaturi, în putina apa de 1-2 ori pe zi, înainte de mese.

Pt copiii cu varsta de sub 7 ani dozele se reduc la jumatate.

Vezi si articolul despre afectiunile respiratorii la copii aici

cos

 

 


Comments are disabled for this post