Magazin

SalinFitosept Aerosol cu Plante Medicinale 100ml Tibuleac Plant

17.00 lei
In stoc

Descriere

SalinFitosept Aerosol cu Plante Medicinale 100ml Tibuleac Plant

Salinfitosept este un produs natural pe baza de sare terapeutica, adjuvant in stari de raceala, ajuta la alergii, sinuzite, stari de epuizare, stres, insomnie si imunodepresii, cauzate de mediul viciat si poluarea excesiva. Contine apa minerala salina de mare concentratie si extract din plante medicinale, fiind un produs 100% natural.
Prin inhalarea aerosolilor mucoasele cailor respiratorii sunt decongestionate si dezinfectate de posibile focare de infectie, focare care pot declansa sau intretine boli respiratorii si pot scadea imunitatea organismului. Desensibilizeaza alergiile, creste rezistenta organismului, adjuvant in rinite, sinuzite, laringite, favorabil in astm bronsic, bronsite, recuperare TBC.Aerul salin inhalat confera un somn linistit, odihnitor, poate reduce sforaitul si este adjuvant in problemele respiratorii cauzate de fumatul activ sau pasiv.
Mod de utilizare:
Ca atare, pulverizand 20-30 de pufuri in incapere, in special deasupra patului, sau daca aveti recoamndarea  medicului  in aparatul de aerosol prin dilutie cu apa distilata. Se recomanda cure de 12-14 zile pentru copii si 16-18 zile pentru adulti.
Ingrediente:
apa minerala salina, extract din parti aeriene de: Busuioc/Ocimum basilicum, Cimbrisor/ Thymus serpyllum, Menta/Mentha piperita si Trei-frati-patati/ Viola tricolor; flori de: Ciubotica-cucului/Primula officinalis, Galbenele/Calendula officinalis, Lavanda/Lavandula officinalis; frunze de: Nalba-mare/Althaea officinalis si Patlagina/Plantago sp., scoarta de Salcie/Salix alba si muguri de Brad/Abies alba.
Mod de prezentare:
flacon de plastic prevazut cu dispozitiv de pulverizare si capac de protectie.

Mod de utilizare:
Intern:

Adulti: cate 3-6 pufuri de 3-5 ori pe zi.
Copii: cate 1-3 pufuri de 3-5 ori pe zi.
Doza maxima pentru adulti este de 30 pufuri pe zi.
Doza maxima pentru copii este de 15 pufuri pe zi.

Extern:

Cate 30-40 pufuri, in incapere, de 3-5 ori pe zi.

Contraindicatii: la persoanele cu hipersensibilitate la unul din ingredientele produsului.

Flacon de plastic prevazut cu dispozitiv de pulverizare si capac de protectie.
100 ml, apr 900 de pufuri, suficient pentru o cura. A se agita inainte de utilizare.

Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Precautii: femeile insarcinate , copiii sub 3 ani , hipertensivii si persoanele ce au restrictii la sare vor folosi produsul doar cu acordul medicului si/sau  farmacistului. A se pastra in ambalaj original, bine inchis, la temperatura camerei. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul Iunii mentionate pe  flacon.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SalinFitosept Aerosol cu Plante Medicinale 100ml Tibuleac Plant”