Magazin

Sirop Grintuss Pediatric Aboca

43.00 lei
In stoc

Descriere

Sirop Grintuss Pediatric Aboca 210 gr

Formula produsului Grintuss Pediatric se recomanda a fi utilizată începând de la vârsta de 1 an.

Este deosebit de important la copii ca tusea să fie modulată printr-o acțiune de protejare a mucoasei. Datorită acestor caracteristici, produsul Grintuss Pediatric calmează rapid atât tusea diurnă, cât și pe cea nocturnă, deosebit de frecventă la copii. Grintuss Pediatric este un sirop cu ingrediente din Agricultură Ecologică și este adecvat inclusiv pentru copiii care suferă de celiachie

Ingrediente de baza:

  • Miere*;
  • Complex molecular din Rășini, Polizaharide și Flavonoide din Grindelia*, Pătlagină* și Helichrysum* (Poliresin®); Titrat în polizaharide (greutate moleculară > 20.000 Dalton) ≥ 20%

Conține de asemenea: Zahăr din Trestie de zahăr*; Apă; Uleiuri esențiale de: Lămâie; Portocal dulce, Mirt; Aromă naturală de Lămâie; Gumă arabică; Gumă xantan.

* Ingrediente din Agricultură Ecologică

 

Mod de utilizare

Se recomandă administrarea a 5 ml (o linguriță) pentru copiii de la 1 an la 6 ani și a 10 ml (două lingurițe) pentru cei cu vârsta de peste 6 ani, de la două la patru ori pe zi, efectuând ultima administrare înainte de culcare.

Agitați înainte de utilizare. Conține linguriță de dozare. După utilizare, închideți bine flaconul și spălați temeinic lingurița de dozare.

După deschidere, utilizați produsul în termen de trei luni.

Avertizări

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului.

În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul.

A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sirop Grintuss Pediatric Aboca”