Magazin

Ulei din nuca de Cocos 500ml

27.00 lei
In stoc

Descriere

Ulei din nuca de Cocos 500ml Adams Vision

Ulei de cocos atat pentru uz alimentar cat si cosmetic

Uleiul de cocos este semi-solid pana la 250 C, dupa care devine lichid. Este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitamina. vitamina E.

Este recomandat folosirea produsului ca produs cosmetic (ingrijirea parului, hidratarea scalpului), ingredient pentru produse cosmetice (sapun, creme, lotiuni), sau ca aliment.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Este recomandat pentru gatit sau prajit termic.

-este antifungic , antiinflamator si antibacterian

-se foloseste cu succes ca inlocuitor de unt/margarina atat uns pe paine cat si in diverse dulciuri, prajituri

-calmeaza durerile din gat si reduce durerile provocate de raceala

-se poate pune o picatura in ureche in caz de durere alaturi de usturoi pisat

-acidul lauric din uleiul de cocos distruge candida

-imbunatateste digestia

-este un excelent exfoliant

-blocheaza razele UV pina la 30%

-eficient ca unguent in tratarea hemoroizilor

-intern , in dezechilibre hormonale

-dupa baie , este foarte eficient in prevenirea vergeturilor, deoarece porii sunt deschisi

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei din nuca de Cocos 500ml”