Provocarile colectivitatii la copii

Imunitate Copii

Inceputul colectivitatii la copii , fie ca este vorba de scoala sau gradinita, vine cu o serie de provocari pentru parinti. Pe linga emotiile inceputului de an apar virozele, otitele si toate problemele de sanatate ale copilului care vin odata cu acest inceput de toamna.

Este suficient ca un singur copil sa vina racit in colectivite pentru ca cei din jur sa fie expusi la microbi, de aceea este foarte greu sa ne ferim copiii de viroze respiratorii, dar cu o abordare holistica putem depasi sezonul rece fara probleme grave.

Alimentatia acestuia joaca un rol important in imunitatea copilului, de aceea este foarte bine sa il incurajam sa consume cat mai multe cruditati, toamna fiind plina de gramezi de fructe si legume, sucuri naturale de fructe, morcov, sfecla rosie sau sucul de catina (apa, miere si catina in blender).

Un alt factor important este eliminarea alimentelor pline de aditivi si zahar care provoaca inflamatii in organism , in felul acesta creandu-se un mediu perfect pentru instalarea bacteriilor si a virusilor.

Un ingredient cheie care nu ar trebui sa lipseasca din organismul copilului este vitamina C. Aceasta este recunoscuta pentru beneficiile sistemului imunitar, dar si efectele asupra sistemului osos si circulator.

Uleiul din ficat de cod este recunoscut pentru faptul ca ajuta la imbunatatirea raspunsului imunitar al copiilor . In plus, acest ulei reprezinta o sursa buna de vitamina A si D, substante necesare pentru dezvoltarea copiilor.El stimuleaza functiile creierului, creste capacitatea de concentrare si favorizeaza adaptarea la conditiile de stres.

Probioticele si colostrul sunt ingrediente care ajuta organismul sa lupte atunci când este afectat de infectii, germeni si bacterii. Acestea ajuta organismul sa faca fata mai usor bolilor, fiind un real ajutor in caz de infectii ale tractului respirator.

VITAMIN C 250mg (copii) este vitamina C in forma lichida pentru sanatatea sistemului imunitar al copilului. Aceasta ajuta la reglarea functiilor imunitare a copilului si reducerea stresului oxidativ.

Cod Liver Oil, ulei purificat din ficat de cod arctic (1225 mg acizi grasi Omega-3/per lingurita). Recomandat copiilor in perioada de adaptare la scoala/gradinita si celor cu boli cronice respiratorii. Produsul sustine sistemul cognitiv, sustine atentia, memoria si capacitatea de concentrare.

Colostrum plus Probiotics este singura formula pentru copii care asociaza colostrul cu probiotice, pentru echilibrarea imunitatii si imbunatatirea functiilor sistemului digestiv. Colostrul contine ingrediente bioactive, imunoglobuline, lactoferina, factori de crestere, vitamine, care ii confera proprietati exceptionale.

 


Comments are disabled for this post